Over ons
Hartstad Makelaars: Nuchter, betrouwbaar en professioneel

Home » Over ons

Over Hartstad Makelaars

Bij Hartstad Makelaars bent u aan het juiste adres voor huur, verhuur of beheer van uw woning.
Heeft u een woonruimte voor de verhuur? Wij kunnen u helpen bij het vinden van de beste huurder! Wilt u zorgeloos verhuren, laat dan uw woning door ons in beheer nemen.

Op zoek naar een huurwoning? Wij helpen u graag met het vinden van de geschikte woonruimte. Van kamer tot eengezinswoning, van appartement tot villa. In alle prijsklassen, voor elk wat wils.

Voor expats bieden wij een uitgebreid dienstenpakket om de nieuwe start zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit alles om er voor te zorgen dat de expat zich snel thuis voelt in zijn nieuwe omgeving.

Hartstad Makelaars profileert zich al jaren optimaal op de vastgoedmarkt door een effectieve combinatie van verhuur van huurwoningen en beheer.

Het team van Hartstad Makelaars

Hartstad Makelaars wordt gerund door Okko Veen en Daniëlle van Dam. Samen zorgen ze voor een hoog serviceniveau en een persoonlijke aanpak bij de verhuur, zowel voor verhuurders als voor huurders.

Okko is vooral het gezicht van Hartstad Makelaars. Hij geniet van de omgang met klanten en het meedenken met klanten. Er voor zorgen dat alle partijen tevreden zijn bij een transactie is waar Okko altijd naar streeft in woord en daad. Je zal Okko tegen komen bij verhuurgesprekken en bezichtigingen, maar ook bij storingsmeldingen.

Okko Veen
Okko Veen

 

Daniëlle zorgt dat de backoffice op orde is en blijft. Het verhuurproces is vooral een administratief proces wat nauwkeurig moet plaatsvinden en goed moet worden gedocumenteerd. Dit betreft onder andere het beantwoorden van mails, het uitvoeren van de screening en het online zetten van woningen.

 

Daniëlle van Dam
Daniëlle van Dam

Hartstad Makelaars wordt bij het vastgoedbeheer ondersteund door het team van HHPM bij de afhandeling van de huurstromen en de jaarlijkse huurverhogingen.

Meer weten?

Waarom kiezen voor Hartstad Makelaars?

Volledige ontzorging

Persoonlijke aanpak

Hands-on mentaliteit

Full-service Vastgoedbeheer

Professionele foto's

Expat gericht

Verhuur of beheer van je woning?

Wil je je woning verhuren? Het beheer uitbesteden? Meld je woning direct aan bij Hartstad Makelaars

Waarom Hartstad Makelaars

Zeer uitgebreid netwerk in Zwolle en omgeving

Gemiddelde tijd waar binnen een woonruimte is verhuurd ligt op ca twee weken

Grondige screening huurders

Onze dienstverlening is altijd op basis van No-cure / No-Pay

Unieke woning presentatie met professionele foto’s en een woning video

Goed bereikbaar en persoonlijk contact

logo SCVM Stichting Certificering Voor Makelaars

Sinds 2001 registreert Stichting Certificering Voor Makelaars (SCVM) vakbekwame, gecertificeerde makelaars onroerende zaken.

SCVM borgt de kwaliteit en integriteit van makelaars in één register. Het makelaarsregister bevordert de verdere professionalisering van het vak en de transparantie van het bemiddelingsproces.

Okko Veen is een door SCVM gecertifeerd makelaar.